YoFit

WAT IS YOFIT IN EEN 3D OMGEVING?

Een drukke agenda en veel verplichtingen zorgen er soms voor dat ons mentale gestel even helemaal ‘vol’ raakt. Naast het verzorgen van ons lichaam, vergeten we vaak het verzorgen van onze geest. ZZIIN wil naast de fysieke gesteldheid ook werken aan de mentale gesteldheid. Het gaat immers om lichaam én geest!

YoFit is hier volgens ons de unieke methode voor. Het is een vorm van Hatha Yoga, één van de meest bekende vormen van Yoga. Het gaat hierbij om met fysieke oefeningen en de focus op ademhaling het lichaam helpen te ontspannen. Ook wel een ontspanning, door inspanning genoemd. Hierdoor zal je energie beter door je lichaam stromen en je gedachten even tot stilstand komen.

Onze lessen vinden plaats in een unieke 3D omgeving. De ultieme belevingselementen zorgen voor een nog relaxter resultaat.

 

Ook YoFit volgen? Vraag nu jouw gratis proefweek aan!

  • * velden zijn verplicht.

Sportschool & werkstudio ZZIIN in Den Haag is dé plek voor de Milon Cirkel/EMS, werken en voeding. Bij ZZIIN ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Contact

ZZIIN
Kon. Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

085 065 6270

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.