WAT IS EMS EN WAT DOET HET?

EMS IS DE AFKORTING VOOR ELEKTRO MUSCLE STIMULATION

Door middel van lage elektronische impulsen worden de spieren in je lichaam gestimuleerd en geactiveerd. Hierdoor wordt de spiergroei en de spiertonus (spierhardheid) vergroot, en wordt het metabolisme positief gestimuleerd. Binnen de 30 minuten durende training wordt het gehele lichaam gestimuleerd. De training is zeer effectief, doordat zowel de grote als kleine spiergroepen tegelijkertijd gestimuleerd worden, en zowel de oppervlakkige als dieper gelegen spieren worden bereikt. Het is mogelijk om alle spieren los op eigen intensiteit in te stellen waardoor de training perfect op maat kan worden uitgevoerd. EMS is daardoor geschikt voor zowel krachttraining, duurloop, als herstel- en ontspanningstraining.

 

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN TRAININGSMETHODE!

  • EMS training is een wetenschappelijk bewezen trainingsmethode. Op dit moment wordt EMS training vooral gebruikt in de (top) sport wereld.
  • Er is een significante afname van het abdominaal vet zichtbaar, wanneer er gebruik wordt gemaakt van EMS training. 
  • Wanneer je nog geen ervaring hebt met EMS training, zal je ongeveer tussen de drie en zes weken nodig hebben om een merkbaar resultaat te behalen. 
  • Net gestart maar even geen zin of een te drukke agenda? Geen nood, de opgebouwde spierkracht kan tot vier weken aanhouden.
  • Train je langer dan vier weken met EMS? Dan zijn je resultaten voor langere tijd merkbaar!
  • Graag bespreken we in een persoonlijk intake gesprek je ZZIIN doelstellingen.

 

Vraag nu jouw Gratis proefweek voor EMS training aan!

Het volgen van een EMS groepsles is bij ZZIIN een manier om elkaar te motiveren en te inspireren. De intensieve trainingen worden in groepen van acht ZZIIN leden gevolgd. Het betreft een unieke beleving.

  • * velden zijn verplicht.

Sportschool & werkstudio ZZIIN in Den Haag is dé plek voor de Milon Cirkel/EMS, werken en voeding. Bij ZZIIN ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Contact

ZZIIN
Kon. Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

085 065 6270

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.