AFVALLEN? KYALIN EN EMS: DE PERFECTE COMBINATIE

Wie wil afslanken heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz. Jou daarbij helpen, is wat wij gaan doen. Een goed dieet begint immers met een goede begeleiding: een juist afslankprogramma op jouw toekomstige maat opstellen en zorgen dat jij je doel bereikt met de juiste voeding en EMS training. Een belangrijke basisregel binnen het eiwitdieet is het beperken van koolhydraten (suikers) en vetten. Door het beperken van koolhydraten dwingen we je lichaam om zijn energie elders uit te halen. In eerste instantie kiest ons lichaam dan voor de afbraak van spieren, maar die worden beschermd door de toevoer van de proteïnesupplementen en de EMS training.

Gevolg: de enige overblijvende optie is de verbranding van je vetmassa! Kom bij ons langs en we vertellen je alles over het proteïnedieet, wat Kyalin en EMS is, hoe we van start gaan en hoe we jou gaan begeleiden.

Zonder de proteïnesupplementen van Kyalin worden de spieren tijdens een dieet altijd afgebroken. Dit leidt tot een jojo-effect na het dieet, want spieren zorgen immers voor de verbranding. Er is een goede begeleiding nodig voor het volgen van een Kyalin proteïnedieet. Voor de start van het dieet nemen we de nodige tests af en bepalen we of jij met het dieet mag starten.

Bij ons krijg je de nodige informatie, praktische richtlijnen, begeleiding en producten voor het volgen van het dieet.

Vraag nu jouw Gratis proefweek voor EMS training aan!

  • * velden zijn verplicht.

Sportschool & werkstudio ZZIIN in Den Haag is dé plek voor de Milon Cirkel/EMS, werken en voeding. Bij ZZIIN ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Contact

ZZIIN
Kon. Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

085 065 6270

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.